Ontdek Bar Blauw, nieuwe koffie/lunch bar
Theetuin Weesp

THEEHUIS

In het Theehuis is Bar Blauw gevestigd. Op woensdag t/m zaterdag zijn zij geopend voor gasten van 09.00 uur - 17.00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk dit Theehuis te huren voor diverse bijeenkomsten. www.barblauw.nl.

Het Theehuis van de Theetuin was oorspronkelijk een oude munitieloods van de Stelling van Amsterdam.  Dat maakt het tot een bijzondere, authentieke locatie, zeer geschikt voor vergaderingen en feestelijke bijeenkomsten. Dit sfeervolle houten gebouw is ruim 100 jaar oud en omringd door een terras en een mooie modeltuin.
Dit Theehuis wordt vooral gewaardeerd om de intieme en persoonlijke sfeer. Bij binnenkomst valt gelijk de oude bakstenen vloer op, de houten wanden en de oorspronkelijke raamindeling.

LAATSTE NIEUWS

Bloembollenfestijn in2023
Het jaarlijkse Bloembollenfestijn wordt in 2023 georganiseerd op 14, 15 en 16 april. Kom genieten van een prachtige tuin met unieke combinaties van bollen en vaste planten, speciale verkoop van plante
>> lees meer

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis / Bar Blauw
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte. Bar Blauw is open woensdag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zij regelen ook verhuur van het Theehuis. www.barblauw.nl

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Twee keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april en het Kunstweekend met Pinksteren.