Bloembollenfestijn 2018 , 20, 21 en 22 april
Theetuin Weesp

BLOEMBOLLENFESTIJN OP 15, 16 EN 17 APRIL 2016

We gaan uit van prachtig voorjaarsweer tijdens het jaarlijkse Bloembollenfestijn. Naast de bijzondere planten combinaties die in de modeltuin te bewonderen zijn, is er buiten ook een kleine markt. Kwekerij De Werkplaats komt met bijzondere vaste planten, tweejarigen en bolletjes. Een kraam vol met mooie zomerbollen en er zijn voorjaarsbolletjes op pot. Diverse kramen met leuke tuincadeautjes en streekproducten.Op zaterdag 16 april is er een mandenkraam met demonstraties mandenvlechten.
In het Theehuis is een expositie van Edith Brinkmann.
Wij zijn tijdens Bloembollenfestival open van 10.00 tot 17.00 uur

Theetuin theehuis Weesp

Theehuis
De in 1875 gebouwde munitieloods is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Alleen tijdens de vaste inspiratieweekenden fungeert deze plek als theehuis. Daarnaast wordt het theehuis verhuurd voor diverse gelegenheden, van verjaarspartijtjes tot zakenborrels.

Theetuin Weesp

Inspiratieweekenden
De Theetuin is gelegen op het Bastion Bakkerschans, een uit 1674 stammende vestingpunt. Drie keer per jaar vindt hier een inspiratieweekend plaats: het Bloembollenfestijn in april, het Kunstweekend met Pinksteren en de Nazomerdag die samenvalt met Monumentendag, in september.